Voorzieningen

Bed & Breakfast ‘Ons Genoege’ is een ruim opgezet gastenverblijf met een eigen entree. Er is voldoende ruimte om een gezin bestaande uit twee volwassen en twee kinderen of maximaal vier volwassen te herbergen. De B&B is voorzien van een ruime keuken, een eethoek, vier éénpersoonsbedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Een overdekt terras aan de voorzijde van de B&B en rondom een grote tuin zoals je die kan verwachten op een boerderij. De ruimte wordt verwarmd middels centrale verwarming, voor de echte koukleumen zijn er extra dekens aanwezig. Dus… ook in de winter is het goed toeven in ‘Ons Genoege’!

Voorzieningen Ons Genoege

De volgende voorzieningen kunt u vinden in of om de B&B: de tuin, een overdekt terras, gratis parkeren, een afsluitbare fietsenstalling, TV / Radio, internet, koelkast, BBQ, een speelveld met trampoline en er zijn boerderijdieren aanwezig.

Groen Ondernemen

Op ons boerenbedrijf en B&B gaan wij met de tijd mee en proberen daar waar mogelijk, maatschappelijk verantwoord (Groen) te ondernemen. Wij hebben hierbij o.a. gekozen voor een prachtig hulpmiddel; de zon. De zon gaat nog enkele miljarden jaren mee en is dus een praktisch onuitputtelijke energiebron. Wij hebben een zonneboiler en zonne-electronen geplaatst bij onze B&B zodat u kan genieten van een ‘verantwoorde’ warme douche!

Overige informatie:

Ontbijt wordt klaargezet in koelkast (zelfbediening).


Geen gastendiners mogelijk.
Het is niet toegestaan om te roken.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Wij spreken Nederlands en Engels.

In de directe omgeving

Ons Genoege is gevestigd in de landelijke omgeving van het Brabantse dorp Haaren. Er zijn diverse natuurgebieden en recreatiegebieden in de buurt te vinden. Om te genieten van brabantse natuurschoon én tevens sportief bezig te zijn, worden er voldoende aktiviteiten aangeboden zoals fietsen, wandelen, zwemmen, tennis, paardrijden, vissen, winkelen, mountainbiken, kano varen en nog veel meer.

Liefhebber van een brabantse, bourgondische maaltijd? Of bent u meer een fijnproever? In Haaren en in de nabij gelegen plaatsen Oisterwijk , Tilburg en ’s Hertogenbosch zijn gezellige eetcafe’s, exclusieve restaurants en zonnige terrasjes te vinden,  kortom; voor elk wat wils!

Voor meer informatie over aktiviteiten in de omgeving of horecagelegenheden kunt u terecht bij gastvrouw Carien Vermeer.

Neem gerust contact op:
B&B 'Ons Genoege'
Carien Vermeer
Gever 9
5076 NB HAAREN (NB)

Email: info@onsgenoege.com
Mobiel: 06 -215 615 08
Fax: 013 -52 83 602